Poster

Φθινοπωρινό Παζάρι του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος

La Leche League Greece

 

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού διοργανώνει και φέτος, Φθινοπωρινό Παζάρι, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, 11π.μ.-4μ.μ., στον Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο «Κοκκινοσκουφίτσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης (Σωκράτους 15).

Στο Παζάρι θα βρείτε μπουφέ, γλυκά & ποτά, χειροποίητα είδη, ρούχα από δεύτερο χέρι, βιβλία, αντικείμενα και παιχνίδια για βρέφη και παιδιά, ενώ κατά τη διάρκειά του θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, καθώς και δυνατότητα για προσωπική συζήτηση για θέματα θηλασμού με τις Συμβούλους.

Όλα τα έσοδα από το Παζάρι θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συνδέσμου, ενώ όσα προϊόντα δεν διατεθούν την ημέρα εκείνη, θα προωθηθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για την ανακούφιση των προσφύγων μητέρων και παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την εκδήλωση στο Facebook: Παζάρι Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (https://www.facebook.com/events/391452781052153/).

 

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (La Leche League International, www.llli.org). Η LLLI ιδρύθηκε το 1956 στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει ομάδες σε 67 χώρες παγκοσμίως και θεωρείται η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο που συμβουλεύει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και τη UNICEF, για θέματα σχετικά με τον θηλασμό. Στην Ελλάδα, ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε από μητέρες, το 1979 και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 ομάδες υποστήριξης στην Αθήνα, 2 ομάδες στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Κρήτη (Ηράκλειο και Ρέθυμνο) και από μία, στον Βόλο, στη Δράμα, στην Κόρινθο, στη Μυτιλήνη, στην Ξάνθη και στις Σέρρες. Υπάρχουν επίσης Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού στο στη Σύρο και τη Λαμία. Οι Σύμβουλοι Θηλασμού του Συνδέσμου είναι μητέρες με πείρα στο θηλασμό που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά μέσα στον Διεθνή Σύνδεσμο για να υποστηρίζουν εθελοντικά τις μητέρες που θηλάζουν, συντονίζουν Μηνιαίες Συναντήσεις όπου συζητάνε με μητέρες για οποιοδήποτε θέμα τις απασχολεί σχετικά με το θηλασμό ενώ επίσης δέχονται τηλεφωνήματα από θηλάζουσες ή μέλλουσες μητέρες και τις επισκέπτονται, όταν αυτό είναι αναγκαίο και δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση