ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

“Το κουβαλάς μέσα σου, το γεννάς ή το υιοθετείς, εδώ και καιρό ονειρευόσουν ένα απαλό πλάσμα κουρνιασμένο στην αγκαλιά σου, να ησυχάζει με τη φωνή σου, να μοσχοβολάει, να πίνει το γάλα σου και να γαληνεύει, να του δίνεις ότι θα ήθελες να έχεις πάρει ή ότι πήρες και τώρα περισσεύει απ’ την καρδιά σου, ότι δικαιούται κάθε μωρό: αγάπη άνευ όρων και το γάλα της μαμάς του.

Στο πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου θα διαβάσετε πώς να καταφέρετε να θηλάσετε για όσο καιρό θέλετε,  παρά της δυσκολίες της καθημερινότητας, την απίστευτη κούραση, τα ξενύχτια και τις αντικρουόμενες γνώμες όλων όσοι έχουν άποψη για το μωρό σας, και να το απολαύσετε.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου θα βρείτε απαντήσεις για όλα τα προβλήματα θηλασμού, όσο ιδιαίτερη και περίεργη κι αν είναι η δική σας περίπτωση. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα του θηλασμού είναι προκλήσεις για καθεμιά από εμάς που ξεπερνά τον εαυτό της για να προσφέρει στο παιδί της γάλα, σιγουριά και μια παρακαταθήκη επαφής, ώστε να είναι ικανό να νιώθει χαρά και αρμονία όποτε του δίνεται η ευκαιρία, σ’ όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Καλώς ήλθατε στο θηλασμό….”

 

Μ’ αυτά τα λόγια προλογίζει την πολυαναμενόμενη επανέκδοση του βιβλίου της “Θηλασμός, μια υπέροχη εμπειρία” η κα Άννα Πατσούρου, Παιδίατρος και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού IBCLC.

Πρόκειται για ένα βιβλίο 500 σελίδων, που συνοδεύεται από DVD με όλες τις στάσεις θηλασμού. Απευθύνεται τόσο στις νέες μητέρες, όσο και σε επαγγελματίες υγείας, με σκοπό ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για το ταξίδι του θηλασμού, αλλά και για να ξεπεράσει τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Μέσα απ’ αυτό το βιβλίο, η κα Πατσούρου μας μεταδίδει τις γνώσεις της, την πίστη, την αυτοπεποίθησή της και μια ολόκληρη στάση απέναντι στη ζωή.

Οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε κι εγώ την ευχαριστώ προσωπικά γιατί μου έκανε την τιμή να με κάνει συμμέτοχο στη συγγραφή αυτού του βιβλίου.

Βίκυ Φαρδογιάννη – Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού IBCLC

 

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

  1. KALOMPATSOU DINA

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ. ΕΓΩ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση