Μητέρα που θηλάζει μπροστά από τραπέζι διαφήμισης φόρμουλα!

Η Elicia Binman, 21 ετών, από την Minnesota, κάθισε να θηλάσει το μωρό της μπροστά από ένα τραπέζι διαφήμισης φόρμουλα. Αν και η ίδια λέει ότι αυτό το έκανε σε μια προσπάθεια να δείξει την φυσιολογικότητα του θηλασμού γενικά και του δημόσιου θηλασμού ειδικότερα, και χωρίς καμία διάθεση να προσβάλει κανέναν,  η φωτογραφία αυτή ξεσήκωσε για άλλη μια φορά πολλές αντιδράσεις.

Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι με την πράξη της αυτή προσβάλει τις μαμάδες που επιλέγουν τη φόρμουλα για τα παιδιά τους.

Προσωπικά, αν και ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο όταν θήλαζα τα παιδιά μου, αν και θα το ξανάκανα (αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσα), αν και δεν κατακρίνω τις μαμάδες που επιλέγουν να δώσουν στα παιδιά τους φόρμουλα, ωστόσο πιστεύω ότι αυτή είναι μια πολύ δυνατή φωτογραφία, η οποία περνάει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι αν μπορείτε εσείς με τα λεφτά σας να διαφημίζετε τη φόρμουλα όποτε και όπου θέλετε, μπορώ κι εγώ με το σώμα μου και χωρίς καθόλου χρήματα, να κάνω την καλύτερη διαφήμιση για τον πιο φυσικό τρόπο διατροφής των παιδιών.

Και ναι, ο δημόσιος θηλασμός δεν είναι ντροπή και ο θηλασμός γενικά ΕΙΝΑΙ αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος διατροφής των παιδιών.

Μπορεί η συγκεκριμένη μητέρα με την πράξη της να θεωρήθηκε προκλητική, όμως μήπως οι διαφημίσεις της φόρμουλα που μας κατακλύζουν δεν είναι προκλητικές όταν χωρίς κανέναν σεβασμό σε καμιά νομοθεσία προσπαθούν να μας πείσουν ότι το γάλα της κάθε εταιρίας είναι το πιο κοντινό στο μητρικό, ή ότι θα κάνει τα παιδιά μας ιδιοφυΐες;

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Είναι αυτή η φωτογραφία προκλητική ή προσβλητική;